Mönsterbetong

Mönsterbetong, eller markbetong, är en platsgjuten konstruktion som ger beständiga ytor till minimal underhållskostnad. Betongbolaget utför arbeten med mönsterbetong på exempelvis industriplaner, entréområden och uppställningsplatser för fordon. Välj bland olika mönster och färger på betongen för att skapa en estetiskt tilltalande yta.

Mönstertryckt markbetong – slitstark, lättskött och snygg 

Med den senaste utveckling på olika betongytskikt har mönsterbetong eller mönstertryckt markbetong blivit allt populärare bland kommunala bolag, fastighetsägare, fastighetsbolag – och villaägare. Mönstertryckt markbetong är slitstark och praktiskt taget underhållsfritt. 

Slipp ogräs med gjuten mönsterbetong

Medan ogräs lätt spirar mellan vanliga markplattor, kan ingenting växa genom mönsterbetongen. Den kan se ut som en traditionell plattläggning, men består av en gjuten betongplatta. Du rengör plattan lätt bara genom att spola av den. Den tål hård belastning, är slitstark, varaktig och klimatbeständig.

Efterlikna klassiska stenmönster

Med mönstertryckt markbetong kan vi skapa vackra ytor med den färg och form du föredrar. Att efterlikna gatsten eller skiffer är populärt och ger en trevlig och praktisk inramning till entréer, uppfarter, gångar, poolområden, trappor och stödmurar.

Kontakta oss för underhållsfri mönsterbetong.

Industrigolv

Grunder

Betongrenoveringar

mönsterbetong

Nytt fryslager för världens största skogsplantskola

När Bogrundets plantskola i Timrå anlade nytt fryslager år 2021 fick Betongbolaget uppdraget att gjuta betongplattan.