Projekt

Vi gjuter grunder och utför en mängd olika betongarbeten. Vår betong kommer från några av marknadens ledande leverantörer som vi har ett långvarigt och gott samarbete med. Här finns exempel på våra projekt.

Garagegrund för brandbilar

Brandstationen i Timrå kommun har varit densamma sedan 1950-talet. Betongbolaget gjuter garagegolvet när det nu är dags för en ny anläggning som möter moderna krav.

Bygger nytt efter brand

Efter att en tidigare industribyggnad i handelsområdet Birsta brunnit ner, bygger fastighetsägaren NP3 upp en ny hall. Betongbolaget gjuter delar av den 3 240 m2 stora ytan.

Säkrar grunden när EdmoLift framtidssatsar

EdmoLift gör sin största investering någonsin för att framtidssäkra produktionen. Betongbolaget har stått för dubbelarmering och gjutning av 1 435 m2 på den nya anläggningen.

Banar betongväg för Hållplats Stenstan

Hållplats Stenstan omvandlar en stor del av Sundsvalls city till en öppnare och tryggare plats för resande. Betongbolaget gjuter dubbla vägar längs hela området.

Nytt fryslager för världens största skogsplantskola

När Bogrundets plantskola i Timrå anlade nytt fryslager år 2021 fick Betongbolaget uppdraget att gjuta betongplattan.

Gjutning för ny bilhall åt Quality Cars

Betongbolaget utförde gjutningen vid nybyggnation av en bilhall åt Quality Cars i Timrå på uppdrag av Dilan Fastigheter år 2020.

Concordia husbyggnation i Sundsvall

Fastigheten Concordia 3 är en del av Sundsvalls nya, havsnära bostadsområde Norra Kajen. År 2019 gjöt Betongbolaget hela plattan på mark samt gjorde pågjutning av alla bjälklag.