Betongrenoveringar

Betongbolaget utför bland annat vattenbilning och blästringsrenovering av golv, pelare, valv och väggar i fastigheter, garage och industrimiljöer. Vi åtar oss även totalentreprenader för exempelvis parkeringsgarage.

Välriktat underhåll som förlänger hållbarheten

Att även betongkonstruktioner kräver underhåll är en sanning som många tyvärr kommer på för sent. Betong är oerhört slitstarkt, men det håller ändå inte för evigt och det behöver renoveras utifrån vad den utsatts för, som väder, vind, kyla eller mekaniskt slitage. 

Analyser avslöjar dolda skador

Betongmaterialet kan vara beständigt, om det hålls efter på rätt sätt. Det som sker med tiden är att betongen karboniseras och armeringen rostar. Ibland är skadorna synliga, men ofta ligger de dolda i konstruktionen. Vi använder oss av erfarna konstruktörer och researchinstitut för analyser av betong med renoveringsbehov. På så sätt får du som vår uppdragsgivare en tydlig bild av läget inför renoveringen och vi kan erbjuda träffsäkra insatser som förlänger livslängden på din betongkonstruktion.

Kontakta oss för välplanerade betongrenoveringar.

Industrigolv

Grunder

Betongrenoveringar

mönsterbetong

Gjutning för ny bilhall åt Quality Cars

Betongbolaget utförde gjutningen vid nybyggnation av en bilhall åt Quality Cars i Timrå på uppdrag av Dilan Fastigheter år 2020.