Projekt

Vi gjuter grunder och utför en mängd olika betongarbeten. Vår betong kommer från några av marknadens ledande leverantörer som vi har ett långvarigt och gott samarbete med. Här finns exempel på våra projekt.

Concordia husbyggnation i Sundsvall

I ett havsnära läge på Norra Kajen i Sundsvall växer ett helt nytt bostadsområde fram. År 2019 fick Betonbolaget förtroendet att gjuta hela plattan på mark samt göra pågjutning av alla bjälklag på Concordia 3. Plattan på mark var 860 m2. Fastigheten som ligger intill stadens nya gångstråk och andra attraktiva bostadshus, rymmer 18 lägenheter som var inflyttningsklara hösten 2020.

Quality Cars i Timrå

Quality Cars Norrland AB ligger i Timrå och arbetar med försäljning av begagnade bilar som är i toppskick. År 2020 utförde Betongbolaget gjutningen vid nybyggnation av en bilhall åt Quality Cars på uppdrag av Dilan Fastigheter. Yta: 1500 m2.

Nytt fryslager för världens största skogsplantskola

Bogrundets plantskola ligger i Timrå och är världens största skogsplantskola. SCA:s plantverksamhet NorrpPlant kan årligen odla upp till 85 miljoner skogsplantor där. År 2021 fick Betongbolaget uppdraget att gjuta betongplattan när ett nytt fryslager byggdes. Yta: 750 m2.